UN PLAN DE VIITOR

Administrația din Râmnicu Sărat se află în plin proces de elaborare a Planului Urbanistic General al municipiului, care nu a mai fost actualizat din 1999. O echipă de arhitecți colectează informații din toate domeniile pentru actualizarea planului. Elaborarea Planului Urbanistic General al orașului presupune și dezbateri cu mediul de afaceri, instituțiile publice, dar și consultări cu cetățenii.

Odată cu finalizarea tronsonului de autostradă Râmnicu Sărat- Focșani, autoritățile locale speră și într-o scădere semnificativă a valorilor de trafic de pe Drumul Național 2, pe porțiunea care traversează municipiul.  

Revitalizarea zonei industriale a Râmnicului este unul dintre obiectivele principale ale administrației locale. Autoritățile vor să consulte cetățenii și cu privire la viitorul islazului comunal.

Actualizarea Planului General presupune revizuirea reglementărilor urbanistice, a indicatorilor propuși prin aducerea acestora în acord cu legislația în vigoare, precum și revizuirea tendințelor și a cerințelor de dezvoltare durabilă a orașului.

Related posts